Egészségügyi szakdolgozóknak szóló képzéseink

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet meghatározza, hogy az egészségügyi szakdolgozónak a továbbképzési időszak alatt a szakképesítésének (szakképesítéseinek) megfelelő szakmacsoportonként összesen 150 pontot kell teljesítenie.

Alapítványunk minősített, szabadon választható elméleti továbbképzés szervezésével segíti az egészségügyi szakdolgozókat abban, hogy megfeleljenek a jogszabályi elvárásoknak.

• Miből lesz a cserebogár? A 0-6 éves korú gyermekek fejlődésének befolyásolhatósága mozgás, beszéd- és értelmi fejlődés tükrében
    A képzés célja a korai fejlesztés lehetőségeinek bemutatása, a mozgás, beszéd és értelmi fejlődés összefüggéseinek megismertetése. Célunk, hogy legyen egy olyan eszköztár a szakemberek, kezében, ami segíti a problémák felismerését és kezelését. Ennek érdekében részletesen foglalkozunk a mozgás-, beszéd- és értelmi fejlődés összefüggéseivel és esetleges eltéréseivel. Rávilágítunk azokra a sarkalatos állomásokra a gyermek korai életkorában, aminek hiánytalan megléte elengedhetetlen a megfelelő személyiségfejlődés szempontjából és felhívjuk a szakemberek figyelmét felismerésének fontosságára.
    Nyilvántartási szám: SZTK-86863/2015
    Óraszám: 30 óra