Képzéshez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink

Felnőttképzést folytató intézményként kettő, felnőttképzést kiegészítő szolgáltatásaink a képzések minőségének garanciáját jelentik, valamint a képzésekbe bekapcsolódók igényeinek magasabb fokú kiszolgálását.

Egyedi szolgáltatásunk a képzések engedélyeztetési folyamatának menedzselése. Ha van kidolgozott képzési programja, de a képzés még nincs engedélyeztetve, akkor ebben is tudunk segíteni.

• Előzetes tudásszint mérés
    Célja, a felnőttképzési szolgáltatás oly módon történő biztosítása a képzésben résztvevők részére, aminek alapján valamennyien lehetőség szerint a már meglévő kompetenciáikra alapozottan, egyéni képességeiknek és készségeiknek megfelelő ütemben sajátíthatják el az eredményes vizsgához, ill. az eredményes munkavégzéshez szükséges ismereteket. Az alapítvány figyelembe veszi a korábban megszerzett tudást és kompetenciákat.

• Képzési szükségletek felmérése, képzési tanácsadás
    A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatás azt a célt szolgálja, hogy a jelentkező eddig megszerzett kompetenciái, szakmai tapasztalatai, egyéni élethelyzete, érdeklődése alapján meghatározza azokat a képzési irányokat, képzési formákat, amelyek elvégzésével saját karriercéljaihoz közelebb kerülhet.

• Képzési programok engedélyeztetése
    Szolgáltatásunk célja, hogy levegyük a válláról az engedélyeztetési folyamat terheit. Az engedélyezésnek több jogszabályban rögzített módon kell történnie, kizárólag elektronikus felületen keresztül lehetséges. Ha szervezetének kész képzési programja van, és szeretné hivatalossá tenni, engedélyeztetni, akkor keressen minket, segítünk.