Önkéntesség

Alapítványunk több szálon is kapcsolódik az önkéntességhez. Alapító céljaink között szerepel az önkéntes kezdeményezések támogatása, 2009-ben már regionális önkéntes programot valósítottunk meg. 2012-től Önkéntes Központot működtetünk Miskolcon. Az önkéntesség szervezetünk számára nem csupán egy jól hangzó, divatos fogalom, hanem egy olyan tevékenységi terület, amelyet a térségben kiemelkedő minőségben képviselünk.

Alapítványunk megoldást kínál azoknak a magánszemélyeknek, akik önzetlenül segítenének másokon, megkeressük azokat a helyeket, ahol önkénteskedhet. Segítséget nyújtunk a fogadó szervezeteknek, hogy találjanak maguknak önkénteseket. Vállalati önkéntes programot szervezünk azoknak a vállalkozásoknak, vállalatoknak, akik ezt fontosnak érzik és munkavállalóikat is bevonnák ebbe. Képzéseket tartunk pedagógusoknak, szervezetek képviselőinek, hogy jobban megismerjék az önkéntességet, felkészüljenek önkéntes programok szervezésére, lebonyolítására.

Önkéntességhez kapcsolódó szolgáltatásaink:

• Önkéntes Központ