Képzések

• Minőségfejlesztés civilszervezetek körében
    Célja a civil szervezetek tevékenységéhez kapcsolódó minőségfejlesztési feladatok ellátásához szükséges kompetenciák fejlesztése. Azon szervezetek képviselőinek ajánljuk a képzést, ahol a szolgáltatások színvonalának javításán, fejlesztésén gondolkoznak.

• Szervezeti stratégia, célmeghatározás civilszervezteknél
    A képzés célja, hogy a civil szervezetek tevékenységét meghatározó szervezeti stratégia, küldetés, jövőkép kidolgozásához, célmeghatározási feladatok ellátásához és az erőforrások feltárásához szükséges kompetenciákat fejlesszük. Elsősorban a nemrég alakult szervezetek képviselőinek ajánljuk a részvételt, de nagy segítséget jelenthet a régen működő szervezetnél, ahol már a célok újra-meghatározását, új stratégiák kidolgozását tervezik.

• Vezetői kompetencia fejlesztés a civil szervezetek részére
    A képzés célja, civil szervezetek tevékenységéhez kapcsolódó vezetési, tervezési, irányítási, szervezési, koordináló, ellenőrzési kompetenciák fejlesztése. A nagyobb létszámmal működő, akár főállású alkalmazottal is rendelkező civil szervezetek vezető tisztségviselőinek ajánljuk a képzést.

• Önkéntes menedzsment a civilszervezetek körében
    A képzés célja, a civil szervezetek tevékenységéhez kapcsolódó önkéntesmenedzsment tevékenység ellátásához szükséges kompetenciák fejlesztése. Azoknak a szervezeteknek ajánljuk, ahol tervezik önkéntesek bevonását, vagy ahol nagy számban foglalkoztatnak önkéntes segítőket.

• Forrásteremtési ismeretek, módszerek
    Képzésünk célja a forráshiánnyal küzdő szervezeteknél az új források bevonását elősegítő, a fenntarthatóságot támogató kompetenciák megszerzése. Minden szervezetnek ajánljuk, hiszen mindenki találhat új, eddig nem ismert forrásteremtési módszert, amit szervezetüknél hasznosítani tud.

További, civil szervezeteknek szóló képzéseink, amelyeknek megszervezését, lebonyolítását vállaljuk:

Általános nonprofit ismeretek Non-profit pénzügy Non-profit jogi alapismeret
Szervezetfejlesztés non-profit szervezeteknél Együttműködési technikák a civil szférában Marketing és kommunikáció a non-profit szervezeteknél
Pályázatírás elmélete és gyakorlata Eredménymérés, hatásvizsgálat civil szervezeteknél Minőségirányítási rendszerről általánosan non-profit szervezeteknél
Folyamatszervezés civil szervezeteknél Elektronikus ügyviteli ismeretek Adományozási szabályok
Általános számítástechnikai ismeretek Érzékenyítő és integrációs tréning Stressz és konfliktuskezelési tréning
Csapatépítő tréning Önismereti tréning Kommunikációs tréning
Álláskeresési tréning Közösségi szolgálatra felkészítő foglalkozás Atipikus foglalkoztatási ismeretek képzés
Esélyegyenlőségi ismeretek képzés Fenntarthatósági ismeretek képzés