Egyéb képzéseink

Külön kategóriába soroltuk azokat a képzéseinket, amelyek olyan alapvető ismereteket adnak át, amelyek célcsoporttól függetlenül kiemelt fontosságúak. A képzések mindegyike felnőttképzési engedélyeztetési folyamaton ment át. Jellemző, hogy pályázati keretek között megvalósítandó képzéseknél elvárás, hogy a képzés engedéllyel rendelkezzen.

Felnőttképzési engedéllyel rendelkező, 18 órás képzéseink:

 • Esélyegyenlőségi ismeretek képzés
  A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje az esélyegyenlőséggel kapcsolatos általános fogalmakat, az esélyegyenlőség megvalósulását a munka világában és a közoktatásban.
  Felnőttképzési engedéllyel rendelkező, 18 órás képzés
  Felnőttképzési engedély száma: E-000175/2014/D002
 • Fenntarthatósági ismeretek képzés
  Képzésünk célja, a fenntarthatóság témakörében rendszerezni az elméleti ismereteket, nemzetközi kitekintés adni a résztvevőknek. További cél bemutatni a környezeti fenntarthatóság szempontjainak megjelenítését és érvényesítését az oktatásban.
  Felnőttképzési engedéllyel rendelkező, 18 órás képzés
  Felnőttképzési engedély száma: E-000175/2014/D005
 • Atipikus foglalkoztatási ismeretek képzés
  A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a munkaerőpiaccal és a foglalkoztatással kapcsolatos általános alapfogalmakat, valamint megismerjék az atipikus foglalkoztatási formák jogi szabályozását és megvalósulását a munka világában.
  Felnőttképzési engedéllyel rendelkező, 18 órás képzés
  Felnőttképzési engedély száma: E-000175/2014/D003

Felnőttképzési engedéllyel rendelkező, 340 órán képzésünk:

 • Kulcskompetenciák fejlesztése
  A képzés célja az alacsony iskolai végzettségű, munkaerő-piaci és szociális értelemben korlátozott lehetőségek között élő felnőtt személyek képességeinek, személyiségének fejlesztése.
  Felnőttképzési engedéllyel rendelkező, 340 órás képzés
  Felnőttképzési engedély száma: E-00175/2014/D006
Betű-méretezés