Tréning

Érzékenyítés és tudnivalók a megváltozott munkaképességű munkavállalókról. Tapasztalati tanulás, action learning módszerek.

Érzékenyítő és beilleszkedést támogató tréning- munkatáraknak és/vagy vezetőknek.

A megváltozott munkaképességű munkavállalók tervezett beillesztése mind a munkavállaló, mind a szervezet szempontjából nagy jelentőséggel bír, mert időt, energiát és költséget takaríthat meg mind a szervezet mind az egyén részére.

Célja: az új dolgozó beillesztésének segítése, amely a munkahely, munkatársak felkészítését foglalja magába. Az érzékenyítés segít megismerni azokat a módszereket, amelyek hatására a kollégák támogató lépéseket tesznek a sérült munkatársaik felé. Cél egy befogadó környezet kialakítása, amely magába foglalja az ép és a megváltozott munkaképességű munkatárs sikeres együttműködését és a közös munka hatékony ellátását.

A tréning ismereteket nyújt a megváltozott munkaképességről: betekintés az egészségkárosodás típusaiba, fogyatékosságokba, amelyek leggyakrabban előfordulnak és ezek munkaképességre gyakorolt hatásának bemutatása. Jól működő gyakorlatok hazai és nemzetközi területeken.

A csomag tartalmazza az igényfelmérést, igénykövető tematika kidolgozását egyaránt. Mérhető elemeket tartalmaz, így a megrendelő látja, hogy az indulási helyzethez képest milyen az érkezési helyzete a résztvevőknek a trénig zárása után. Erről írásos visszajelzést kap a megrendelő.

Ajánlott időtartam: 18 óra

Stressz- és konfliktuskezelési tréning

Egy átfogó egészségmegőrző és –fejlesztő modell segítségével kiemelten a munkahelyi stressz tudatos kezelésére fókuszálunk, ami közvetlenül segíti a munkavállalók hatékonyabb és minőségi munkavégzését, költségeket csökkent már rövidtávon is a fluktuáció és a táppénzen töltött órák számának mérséklésével és a dolgozói lojalitás növelésével. Ez a megváltozott munkaképességű munkavállalóknál kiemelten fontos.

Ajánlott időtartam: 18 óra

Betű-méretezés