civil szervezeteknek

Szolgáltatásaink civil szervezeteknek

Tevékenységünk több mint 10 évében számos civil szervezet, többségében alapítvány és egyesület létrehozásában működtünk közre, és több, mint 300 civil szervezet vette igénybe szolgáltatási csomagunk bemutatott elemeinek legalább egyikét (megalakulásunkkor elsősorban a nonprofit szervezetek részére nyújtandó szolgáltatásokra szakosodtunk).

Civil szervezetek működésével, adminisztrációjával kapcsolatos tanácsadás, szervezetfejlesztés, tematikus tréningek

A Szikra Alapítvány munkatársai, a civil szervezetek – alapítvány, egyesület – számára a tevékenységük során felmerülő pályáztatási, jogi, pénzügyi, adózási és könyvelési feladatokat több mint 10 éves tapasztalattal, szakszerűen végzik. Mi magunk is civil szervezetként működünk, tapasztaljuk a szervezeteket érintő változásokat, ismerjük a sajátosságokat, a civil szervezetek helyzetét, motivációját.

Az együttműködés révén adottá válik a hosszú távú projekt / pályázati együttműködés lehetősége az ötlettől a megvalósításig

  • Mi szeretjük az adminisztrációt. Ezáltal szívesen, és tökéletességre törekedve végezzük azt.
  • És Ön?
  • Önnek más az álma?

Szeretné, ha több ideje, energiája maradna szervezete alaptevékenységére: ha lenne ideje civilnek lenni? Ha saját álmát valósíthatná meg? Szeretné újra élvezni a civil szervezeti létet? Szüksége van időnként, vagy rendszeresen segítségére, hogy valaki átvállalja Öntől az adminisztrációs feladatokat? Esetleg rendszertelenek az adminisztrációs és szervezési munkák szervezeténél?

A megoldást ügyviteli, adminisztrációs problémáira a Szikra Alapítvány nyújtja:

A Szikra Alapítvány adminisztrációs, szervezési, irodai, marketing és képzési szolgáltatásokat kínál azoknak a civil szervezeteknek, akik a legjobb minőségű munkát várják el, de nem kívánják vagy jelenleg nem tudják alkalmazottaik számát növelni.

 

A halogatás nem jó tanácsadó!
Ne tétovázzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szolgáltatásaink folyamatos és eseti megbízással egyaránt igénybe vehetőek.

Szolgáltatási csomagunk elemei, melyek önállóan vagy csomagban is kérhetőek:

  • Adminisztrációs szolgáltatáscsomag
  • Projektmenedzsment – Pályázati menedzsment
  • Coaching
  • Képzések
  • Egyedi rendezvények
Betű-méretezés